بازدیدها: 19
خلاصه: در این بخش قصد دارم نکاتی را که در بخش اول بیان کرده بودم، با کمک شکل ملموس تر کنم و به نکات جدیدی هم اشاره خواهم کرد.در این شکل به تقارن مدار و نیز نحوه عبور دادن مسیرها از لا به لای پایه های کانکتور دقت کنید. همچنین توجه کنید که هر کجا که توانسته ایم قطر پد ها را بزرگتر کرده ایم.
فکر می کنم با دیدن این شکل دیگر مقصودم را از داشتن تقارن درک کرده اید. لازم نیست به خودتان زحمت زیادی بدهید. کافیست کمی از کپی کردن و جایگذاری کردن (copy-paste) استفاده کنید.
در بخش اول گفتم که داشتن گرید بزرگ، طرح را مرتب تر و شکیل تر خواهد کرد. دو طرح زیر را با هم مقایسه کنید. طرح سمت چپ با گرید 5 میلی اینچ کشیده شده و سمت راستی با گرید 25 میلی اینچ. با گرید بزرگ ممکن است از اینکه کنترل ماوس (انتظار ندارید که معادل فارسی اش را به کار ببرم؟ موشواره!) دست شما نیست و مدام به این طرف و آن طرف می پرد کلافه شوید. مطمئن با شید این به نفع شماست. فقط زمانی که می خواهید مسیری را از لای پایه ها رد کنید موقتا گرید را کوچک کنید، مثلا 1 میلی اینچ تا مسیر دقیقا وسط دو پایه قرار بگیرد، و بعد بلافاصله گرید را به حالت اولیه اش برگردانید.
(واضح است که طرح فقط جنبه نمایشی دارد).
در بردهای یک رو، خصوصا بردهایی که در آن احتمال عوض کردن قطعه و لحیم کاری مجدد را می دهید، باید پدهایتان را به اندازه کافی بزرگ کنید. سعی کنید در اطراف سوراخ پد حداقل به اندازه شعاع سوراخ مس باشد. مثل برای یک پد با سوراخی به قطر 40 میلی اینچ، X-Size و Y-Size پد را کمتر از 80 میلی اینچ انتخاب نکنید، (20 میلی اینچ شعاع سوراخ بعلاوه 20 میلی اینچ مس اطراف آن، بنابراین شعاع پد می شود 40 میلی اینچ، یعنی قطر پد 80). از بزرگ کردن پد ها پشیمان نخواهید شد. توجه کنید محل وارد شدن مسیر به پد هم باید قطور باشد. در غیر این صورت احتمال دارد موقع لحیم کاری، مسیر از روی برد جدا شود.